Makthavarlistorna

Det känns kul och hedrande att Jonas Morian lade upp en länk till maktverktyget i en postning på nystartade Makthavare.se trots att jag var ganska kritisk i förra postningens kommentar. Det tyder, som jag ser det, på en lyhördhet och en vilja hos Morian och hans kollegor på Fokus och Almedalsbloggen att vara öppna för en bredare tolkning av maktbegreppet. Det skall bli intressant att följa deras arbete, och om de klarar av att vika av från sin huvudfåra. Ni kan lita på att jag kommer att vara där att peta på dom då och då.

Samtidigt växer Maktverktygets egen makthavarlista bestående av hundra personer som har mätt sin makt. Den listan får man tillgång till i detalj om man mäter sin makt. De flesta är anonyma, eller gäster, men några har valt att göra sin profil och sina svar på maktenkäten publika.

MAKTVERKTYGET
Maktvärdesindex har de senaste dagarna varit ganska stabilt efter söndagens och måndagens formidabla rush. I dag är index upp 0.27 procentenheter till 5.6907 punkter. Ackumuleringen av värden steg från 635 till 654.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress Anti Spam by WP-SpamShield