Söndag den 21/3: den sista utställningsdagen och en magisk tusen-gräns

I morgon (söndag den 21) är sista dagen för utställningen 19 years och ett verktyg för att mäta makt och jag kommer att finnas på plats under några timmar på eftermiddagen för att dokumentera. Så om ni ser en tunn, korthårig snubbe med kamera och stativ springandes omkring nere i Studion, tveka inte att komma fram och delge mig era åsikter om vad det nu månde vara.

I morgon kommer också med all säkerhet en magisk gräns att passeras när det gäller maktverktyget eftersom det är högst troligt att MVI-basen då kommer att passera 1000 mätningar, vilket också var målet inför utställningen. Jag kan med andra ord inte säga annat än att jag är oerhört nöjd. MVI-basen är det antal mätningar som maktvärdesindex baseras på. Maktvärdesindex i sin tur utgörs av medelvärdet av alla de senaste mätningarna av registrerade användare och gäster.

Jag har förstås i första hand Moderna Museet att tacka för den tredubbling av MVI-basen som har skett sedan utställningen startade, men också alla de som har länkat till verktyget som t.ex. Sara Vide Ericson (här och här), People Magazine och Networked Performace samt alla som har delat sina maktvärden på Facebook, Twitter och bloggar. Ni har alla hjälpt till att lyfta maktverktyget till nya dimensioner.

Efter utställningen är nedhängd är det dags att analysera resultatet och se hur verktyget kan utvecklas och spridas vidare. Jag får all anledning att återkomma om detta.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress Anti Spam by WP-SpamShield